مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در دوران عقد

با سلام
شش ماهه که در دوران عقد هستم طی این مدت بارها به دلایلی که مربوط به خانواده آقا میشد به مشکل میخوردیم و با میانجی گری تمام میشد این آخری منتقل شد به دعوا با خانواده ها و بعد از اون از آقا خبری نشده حالا می چکار کنم خوبه؟ صبر کنم یا از طریق قانونی پیگیر باشم؟
و اینکه اگر بخوام حقو حقوقمو بده مثلا مهریه و نفقه ولی بگه ندارم تکلیف طلاهایی که خریده چی میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا دادخواست نفقه بدهید یا شکایت ترک انفاق