مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با مامور یگان‌ امداد

با سلام و خسته نباشین
تویه پارک 5،6 مامور یگان درحال کتک زدن شهروندی بودن و من گفتم که گناه داره نزنیدش و ببریدش و مامورین به من حمله کردن و من را به شدت کتک زدن و موهای من را کشیدن و کندن و من را به کلانتری بردن که زیر دوربین کلانتری موهای من به اندازه چهار مشت یکجا تویه دستم ریختن و مامورین ازم تعهد زوری گرفتن که دیگر در کارشان دخالت نمیکنم و بدون هیچ آسیبی از کلانتری میروم.میخوام بدونم که میتونم ازشون شاکی بشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفم
اری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شاهدی دارید؟