مشاوره حقوقی رایگان - فریب در کار دولتی

سلام.من 40روز پیش ازهم خدمتی خودم وارد اینجا شدم به بهانه کار دولتی و بعد40روزشون رو لو دادم وآگاهی همشون رو گرفت 17نفر بودیم فقط سه نفر اصلی رو فرستادن دادسرا من 150میلیون از دست دادم الان باید چکار کنم که به پول خود برسم؟ واون کسی که منو وارد سیستم کرده رو گرفتن

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده کیفری تان راپیگیری کنیددادخواست ردمال ناشی از جرم وضرروزیان بدهید