مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ضرر و زیان

با خودروی تصادف کردم و خسارت آن را بیمه به مبلغ 2000000 ریال پرداخت کرد صاحب خودرو مجددا برای دریافت افت شکایت و در دادگاه غیابی من را با استناد به قانون تا 2 برابر خسارت از طریق کارشناس ملزم به پرداخت 4000000 ریال کرد واخواهی زدم به اینکه خودرو قابلیت برگشت به حالت اول بدون رنگ را داشته و افت به آن تعلق نمی گیرد باز قاضی بدون انکه جلسه ای تشکیل دهد رای به رد واخواهی من داده چگونه می توانم جلسه ای در دادگاه تشکیل دهم و مفهوم نمایم که خودرو تصادفی افت نمی خورد و کارشناسی یکطرفه صادر شده است

پاسخ ها :

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام تشخیص تعلق یا عدم تعلق افت با کارشناس هست و رنگ داشتن یا مدل خودرو را ملاک قرار ندهید. ضمنا بیمه ها ملزم به پرداخت افت قیمت خودرو تا سقف تعهداتشان هستند در صورت لزوم مکاتبه بفرمایید دادخواست مربوطه را تقدیمتان کنم.