مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام. در پرونده تجاوز گروهی پنج نفر دستگیر و به جرم خود در آگاهی اعتراف کردند.و پزشکی قانونی هم آزمایش دی ان ای تایید شده .برای حکم اعدام باید پول پرداخت کنم یا هزینه ای از تجاوز شده دریافت میکنن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر پولی اخذ نمی شود و همه آنها اگر تجاوز کرده باشند اعدام خواهند شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حکم قطعی اعدام صادر شود برای اجرای حکم اعدام ، شما باید ما به التفاوت دیه را پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. اگر جرم ثابت شود باید اعدام شوند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اون که شنیدی برای قتل است نه تجاوز به عنف