مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن مرد از خانه

باسلام من یک خانم معلم هستم همسرم چندین ساله بدون شغل ثابت هست برا ماشین گرفتم بلکه کارکنه هرروز با بهانه هایی اصلا تن به کارنمیده وخرجی خونه هم میفته گردن من.روزی فقط به اندازه خرید نان و چیزهای جزیی کارمیکنه من خونه خریدم ماشین خریدم همه چیز یک زندگی رو تهیه کردم با قسط و... دوتابچه بزرگ دارم ولی واقعا خسته شده ام بخدا. بالاخره مرد هم وظایفی باید داشته باشه ومسئولیت بپذیره به هیچ وجه هم حاضربه جدایی نیست چطور میتونم بی سروصدا ازخونه بندازمش بیرون؟ چون با داد و بیداد از آبروریزی میترسم خونه هم بنام خودمه. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید قفل درب منزل را عوض کنید و مانع از ورود زوج شوید اگر به زور وارد منزل شد با 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه کنید و سپس با عنوان ورود به عنف و مزاحمت شکایت کنید.