مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

باسلام بنده وکیل بابت مهریه و استرداد جهیزیه گرفتم ولی ولی نصف پولو اول گرفته. حال بعد از 2سال وکیل بابت استرداد جهیزیه کار خاصی نکرد و فقط مهریه محکوم شد از نفع من. در این دوسال مبلغی هم گرفته وکیل ولی هیچ رسیدی بابت پولی که گرفته به مانداده. اکنون میخام وکیلو عزل کنم و شکایت کنم بابت سهل انگاریاش. اگر عزل کنم آیا باید بقیه حق الوکاله که تو قرارداش نوشته را باید بدم؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، وکیل به نمایندگی و نیابت از سوی موکل اقدام می نماید و وکیل به وسیله است و نه اخذ نتیجه و قانوناً وکیل تعهدی به اخذ نتیجه به نفع موکل ندارد و ممکن است موانع قانونی و یا موانع اجرایی دیگری که خارج از توان و حیطه اختیارات قانونی وکیل باشد منجر به عدم اخذ نتیجه مثبت به نفع موکل شده باشد . ضمن اینکه وکیل از همان ابتدای انعقاد قرارداد ، مستحق دریافت تمامی اجرت و حق الوکاله مقرر و توافق شده بین طرفین است و نه انتهای کار . پیشنهاد می شود هر چه زودتر نیمی از اجرت پرداخت نشده به وکیل خود را هم بپردازید تا مشغول الذمه وکیل خود نباشید و وی بتواند با آرامش خاطر بیشتری به وظایف قانونی و قراردادی خود عمل نماید .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت حضرتعالی : بایستی به استحضار برسانم تعهد وکیا بموکل خویش تعهد به اخذ نتیجه نمیباشد و تعهد به نتیجه بر خلاف اصل وکالت میباشد و شرط باطل میباشد چرا که وکیل در حد توان خویش با علم و تخصصی که در اختیار دارد تعهد به انجام امور وکالتی دارد نه اخذ نتیجه مثبت چراکه تصمیم گیرنده نهایی مقامات محترم قضایی هستند و از این حیث وکیل تابع تصمیمات متخذه قانونی از سوی مراجع ذیصلاح است و پیشنهاد میگردد بوکیلتان اعتماد نمایید .