مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت و مشکل طلب از شریک

با سلام
بنده با یک شخصی کاری شریک بودم، ولی قرارداد به اسم بنده بود.
چک تضمین قرارداد رو شریکم داده بود. و صورتجلسه تحویل کار هم ایشان در جلسه بوده و برگه رو امضا کرده
بعد از اتمام کار ما ضرر دادیم، بجز نصف مبلغ ضرر که ایشان به من بدهکار است بنده طی چندین فقره فیش حدود 50 میلیون تومان به حساب ایشان واریز کردم.
الان چک تضمین قرارداد ( مال شریکم ) پیش من هستش و اصل فیش های واریزی ، به نظر شما من به چه صورت اقدام کنم ؟
اگر فیش ها رو اقدام کنم تاخیر تادیه نمیتونم بگیرم، حدود 10 سال گذشته
و چک که ترس ادعای خیانت در امانت از طرف ایشان را دارم

با تشکر و احترام

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا باید متن قرارداد و متن چک مطالعه بشه و سوالتون خیلی مبهم هست
ثانیا نمیشه گفت اگر به چک اقدام کنید خائن در امانت خواهید شد بسته به موضوع میتواید استیفاء حقوق هم از چک نمایید. سوم اینکه تاخیر تادیه از زمان مطالبه به فیش ها تعلق میگیرد مشخص نکردید اظهارنامه رسمی و مطالبه وجوه فیش نموده اید یا خیر در صورت اخیر تاخیر شامل حالتان خواهد شد ولی از زمان تقدیم دادخواست