مشاوره حقوقی رایگان - خسارت رساندن به همسایه از طریق کندن دوربین مداربسته و فحاشی ناموسی

همسایه اینجانب در چند مرحله اقدام به قطع گاز منزل بنده از طریق علمک گاز کرد و بعد از آنکه من برایش دوربین گزاشتم، دوربین را شکسته و در حین ارتکاب این عمل فحاشی ناموسی هم انجام داد. که دوربین این تصاویر و صدای ایشان را ضبط نمود و فیلم آن موجود است. من چگونه میتوانم شکایتم را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دفتر خدمات قضایی شکایات راثبت می‌کند اما قبلش میتونیدباوکیل مشاوره کنیدوشکواییه مفصلی با مدارک تهیه کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

به دادسرا شکایت کنید و در ضمن شکایت تقاضای بررسی دوربین توسط کلانتری هم بدهید .