مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعات پرونده

سلام پرونده ای دارم در شعبه 6 بازپرسی وتا مرحله کارشناس 5 نفره پیش رفته و الان حدود 2 ماه هست که اطلاعاتی از پرونده در اطلاع رسانی پرونده در سامانه ثنا موجود نیست باید چیکار کنم ممنونم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرودبهتر است حضوری پیگیری نماید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

حتما پرونده به دلایلی مختومه شده با زدن تیک پرونده های مختومه دوباره بازیابی بزنید اگه مختومه باشه قابل نمایش هست و میتونید علتش رو بدانید