مشاوره حقوقی رایگان - حواله ماشین

سلام پارسال به نام کد ملی بنده ماشین دیگنیتی ثبت نام شد ولی واریزی ها از یه حساب یک نفر دیگر به حساب خودرو ساز واریز شد و همه مدارک ماشین به اسم بنده ثبت شد کارت ماشین و برگ سبز به نام خودم هستش اون طرفی که پول ماشین رو واریز کرد قرار شد مبلغی رو به عنوان خرید حواله ماشین و حق الزحمه ثبت نام به من پرداخت کند و من به نام ایشان سند بزنم ولی ایشان همه مبلغ توافقی را به من پرداخت نکرد و کلا 30 میلیون تومن به من پرداخت کرد و من هم کارت ماشین و برگ سبز را هنگام تحویل ماشین به ایشان تحویل دادم و چون پول را کامل نداده بود از انتقال سند خود داری کردم حالا الان ادعا میکند که چرا ماشین را به اسم خودت زدی میخواد از من برای سند نزدن شکایت کند و هیچ کاغذی یا توافق نامه ای بینمان نوشته نشده آیا حق با من است یا طرفی که پول ماشین را پرداخت کرده؟در ضمن بدون اطلاع بنده ماشین را قولنامه ای به کس دیگه فروخته در حالی که ماشین در رهن خودرو ساز بوده و جریمه های ماشین برای من میاد آیا من میتونم ماشین رو توقیف کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت هر دو طرف باید برای اثبات ادعای خود دلیل ارائه کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوا جهت تنظیم سند می توانید اعلام کنید مبلغ انتقال حواله را طبق توافق پرداخت نکرده است و از طرفی می توانید دادخواست تقابل بدهید.