مشاوره حقوقی رایگان - همسایه ام مرا اذیت میکند. چه کنم؟

در اپارتمان مسکن مهر دائم همسایه ام پشت دیوار سنگ میاندازد زمین. در را مخصوصا بهم میکوبد هم در اپارتمان و هم در ورودی. طوری که ساختمان میلرزد. دو روز است روبروی در من یک تکه (ببخشید) گه گذاشته در را باز میکنم چشمم بهش میافته. حتی نصف شبها پسرشان 3و 2 نیمه شب میاید و در را بهم میکوبد.
من استاد دانشگاه هستم خیلی سعی میکنم باهاشون درگیر نشم. چه کنم؟

پاسخ ها :

اذیت و آزار همسایه مزاحمت همسایه همسایگی