مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان نشینی

سلام من مالک یک واحد هستم در مجموعه 9 واحدی که مشترکات قوانین آپارتمان نشینی را اصلا رعایت نمی کنند بهشون توضیح می دهیم یا دنبال بهانه می گردند یا لجبازی میکنند و یا می گویند فقط شما مخالف هستی بقیه موافق اند و ایشون بدون اجازه گرفتن از همه یا مدیر لامپ اضافه در راه پله زدنند و بهشون اعتراض می کنم می گویند نور کم هست ما مهمان داریم و... در صورتی که واحد اخر نزدیک به پشت بام هستند و هزینه برق عمومی میگویند چیزی نیست 2هزارتومان می آید. چه راهکاری برای این همسایه پیشنهاد به من میدهید؟ درصورت عدم همکاری ایشون چه راهکار قانونی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات موضوع می توانید طرح دعوا کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان طرح دعوا ی مزاحمت می باشد. البته ابتدااز طریق هیئت مدیره ساختمان مشکل را حل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مجمع ساختمان موضوع را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مجمع عمومی ساختمان موضوع را مطرح و نسبت به رفع مزاحمت های ایشان اقدام نمایید