مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر و روند قانوی

با سلام و عرض ادب،شرمنده بابت طولانی بودن ،من تقریبا یه هفته پیش از خیابان اصلی که قصد دور زدن به سمت چپ از دوربرگردن یا همون بریدگی رو داشتم کاملا سرعتم پایین و راهنما سمت چپ رو زده بودم به بریدگی که رسیدم تقریبا موازی بریدگی چرخیدم و استپ کامل کردم تا ببینم از لاین مخالف اگه ماشینی نیومد دور بزنم وقتی خیابون خلوت شد من شروع کردم دور زدن تقریبا یک متر که جابه جا شده بودم و ماشین کاملا یک سوم خیابون رو رفته بود یهو یه پراید با سرعت خیلی بالا تقریبا 120 تا ( کاملا داخل شهر ) در حال کورس بود که دیدم اصلا داره مستقیم سمت ماشین من میاد من همون جا وسط خیابون استپ کامل کردم تا از جلوی ماشینم حداقل رد کنه چون هنوز نصف خیابون مونده بود،دیدم نه قصد زدن به ماشین من رو داره من زود حرکت کردم تا اون برسه به من تقریبا یه بند انگشت فاصله موند تا از عقب ماشینم سمت شاگرد برخود کنه که من رد کردم و اون با جدول وسط خیابون تصادف کرد و در جا ماشین چپ کرد من بد از دور زدن کامل پیاده شدم تا برم کمکشون کنم که خودشون بیرون اومدن و اصل متوجه هیچی نشدن که چه ماشینی داشت دور میزد در ضمن به گفته خودشان اون لحظه از دست مامور داشتن فرار میکردن چون نه گواهینامه داشتن نه حالت عادی مست بودن ،من که دیدم برا ماشین من برخورد نکردم محل رو به خاطر استرس ترک کردم و رفتم بد از یه هفته شنیدم دارن از دوربین های اون اطرف دنبال من هستن ایا من واقعا مقصرم؟؟؟!! ممنون میشم راهنماییم کنین که اگه پیدا کردن منو چه ادله ای به دادگاه بدم چون واقعا من هیچ تقصیری نداشتم جون خانوادم رو نجات داده بودم،شرمنده طولانی شد ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مقصر تصادف بدون برخورد تعیین مقصر چپ شدن خودرو فرار از صحنه تصادف مقصر تصادف تصادف