مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت پدر

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مشاور گرامی، پدر بنده سال 69 تا 71 از لشکر 88 زاهدان مامور به فکه شده و 21 ماه در آنجا خدمت کرده، آیا کسری خدمت پدر به بنده تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از ارگان محل خدمت پدرتان پیگیری کنید تا پاسخ دقیق تری دریافت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تصمیم و تشخیص با یگان مربوط است. از آن یگان پیگیری فرمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه این موضوع را پیگیری کنید رویه ادارت در این پرونده متفاوت است و گذشت زمان نیز روی انجام کار تاثیر می‌گذارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به ارگان خدمتی پدر مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله طبق نامه ستاد کل اگر حضور پدر در این مناطق تایید گردد امکانپذیر است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.