مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلامیه سوال داشتم من کسی رو میشناسم که زنای شوهر دار و دختران جوان رو گول میزنه میبره باغ و با دادن مشروبات الکی. و مواد بلاسرشون میاره و بعدشم ازشون اخاذی میکنه. اینو باید کجا گزارش بدم و حکم این شخص چیه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید با پلیس 110 تماس بگیرید و آدرس آن باغ گزارش کنید تا نسبت به دستگیری آن باند اقدام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به کلانتری‌ و به پلیس امنیت اخلاقی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.پلیس110، شماره 113 وزارت اطلاعات ، 114 اطلاعات سپاه پاسدران،تشخیص نوع مجازات با قاضی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد را به دفتر دادستانی گزارش دهید یا اینکه به کلانتری محل مراجعه شود و اظهارات شما گرفته شده و کارهای قضایی و انتظامی مربوطه پیگیری می‌شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول اینکه شما از کجا اگاهی دارید ثانیا در صورت صحت به دادستان محل اطلاع دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مورد را یا با دفتر دادستانی یا با کلانتری در میان بگذارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم دادستانی محل و هم میتوانید به 110گزارش دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طرف مقابل باید شکایت نماید

و اگر شما ادعایی را مطرح می کنید باید ادعای خود را اثبات نمایید در غیر این صورت ، ایشان میتواند از شما شکایت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آن خانمها یا شوهرانشان یا پدرانشان باید شکایت کنند.
اگر ثابت شود مجازانش اعدام است.
شما هم می توانید به 110 و 113 زنگ بزنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

با پلیس 110 تماس بگیرید
تا نسبت به دستگیری آن باند اقدام شود

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر اطمینان و ادله کافی دارید میتوانید با کلانتری در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دادستان محترم موضوع را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقدام از طریق 110، دادستانی امکانپذیر است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
به کلانتری گزارش دهید.