مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

با سلام من دهم مهرماه 1401 از طریق ثبت اسناد مهریمو به اجرا گذاشتم همسرم تمام مالشو به نام مادرش کرده ولی مستمری بگیره تامین اجتماعیه...اما تا الان که هیچ پولی به حساب من واریز نشده ...چقد زمان میبره؟و اینکه اقدامی دیگه باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم می توانید تقاضای اجرا نمایید و مبالغی که توقیف شده به حساب شخصی شما از طریق حسابداری دادگستری واریز می گردد