مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق برای مهریه

سلام. من برای مهریه کسر حقوق همسرم گرفتم دو ماه واریز کردن دیگه واریز نشد چرا ؟ چه راهی داره که واریز نکردن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید واریز کنند مگر اینکه اخراج یا بازنشست شده باشه از اجرای احکام بخواهید از اداره او استعلام کند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بر اساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی، اگر محکومٌ‌علیه، کارمند باشد، محکومٌ‌له می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای محکومٌ‌علیه، توقیف شود. در همین راستا اگر محکومٌ‌علیه، زن یا فرزند داشته باشد، یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود و در غیر این‌صورت، یک‌سوم حقوق و مزایای او، به نفع محکومٌ‌له، بازداشت خواهد شد. علت این امر هم روشن است، زیرا اگر تمام حقوق و مزایای کارمند، قابل توقیف باشد، زندگی او مختل خواهد شد؛ به‌همین دلیل، قانونگذار صرفاً یک‌سوم حقوق و مزایای کارمند را قابل توقیف دانسته و حتی در فرضی که آن کارمند، زن یا فرزند داشته باشد، این مقدار را به یک‌چهارم، کاهش داده است.