مشاوره حقوقی رایگان - افت ماشین

با سلام. بنده با ماشین در یه تصادف خیابانی با سرعت 40 کیلومتر در ساعت به یک تیبامدل 1400 برخورد کردم که در اثر تصادف، پایین دو درب سمت شاگرد تیبا کمی فرو رفتگی داشت در هرحال من مقصر شدم و ماشینش رو بدون رنگ و موجی درست کردم مثله روز اول
الان طرف رفته شکایت کرده و ادعای افت ماشین رو داره، آیا تعلق میگیره؟ اگر هم افت کرده معمولا چقدر افت اون ماشین میشه در نظر گرفت؟ آیا در دادگاه کارشناس مخصوص هست برای نظر دادن؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بله تعلق میگیره افت رو کارشناس تعیین میکنه با تامین دلیل کارشناسی یا ارجاع امر به کارشناس در صورت طرح دعوی علیه شما بنده پیشنهاد میکنم شما هم دادخواست جلب ثالث علیه شرکت بیمه مطرح کنید چون بیمه باید این خسارت رو پرداخت کنه با اینکه در محاکم هنوز جا نیفتاده