مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اقدام جهت دریافت خسارت دیرکرد تنظیم سند آپارتمان پیش خرید شده

با درود. 3 سال پیش یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم و با هزاران مشکل اما فقط 2ماه تاخیر تحویل گرفتم. به علت مشکلات سازنده در رعایت اصول انجام کار ساخت و ساز سند واحد ها با 9 ماه تاخیر آماده شده است. با توجه به اینکه به گمان خودم با توجه به اینکه دریافت گواهی عدم حضور در دفترخانه با توجه به اینکه هنوز سندی در کار نیست ضروری به نظر نمی رسید گواهی نگرفتم اما منطقا مشخص است که تاریخ سند تفکیکی چه تاریخی است و عملا در تاریخ تعهد به انتقال سند در واقع سندی در کار نبوده است. سوال اینجاست که با توجه به اینکه به صراحت روزانه در قرارداد مبلغی به عنوان جریمه تاخیر در تنظیم و انتقال سند مشخص شده {علیرغم اینکه گواهی عدم حضور نگرفته ام} میتوانم جهت دریافت خسارت اقدام کنم یا خیر؟ سازنده پرداخت تعهد خودش را قبول ندارد.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
درصورتیکه در قرارداد خسارت تاخیر قید گردیده باشد بدون شک میتوانید مطالبه نمایید .