مشاوره حقوقی رایگان - شاکی

آیا تعداد شاکی در روند حکم قاضی تاثیر دارد

پاسخ ها :

تعدد شکات شاکی

سوالات مرتبط

موضوع شکایت
سلام. آیا قاضی می‌تواند موضوع شکایت را روز دادگاه نادیده بگیرد و از متشاکی حمایت کند؟...
حاضر نشدن شاکی در نزد دادیار
باسلام من از سه نفر در شهری دیگه به اتهام تهدید و تهمت و افترا شکایت کردم ..پرونده از شورای حل اختلاف رفت دادسرا چون خودم ساکن شهری دیگر هستم ایا میتونم وقتی دادسرا بازپرس یا دادیار منو خواستن شهود رو...
شکایت از شاکی
سلام پارسال از پلیس فتا اصفهان با من تماس گرفتن و گفتن یک شخص از شما شکایت کرده باید بیاید اینجا من چون تهران ساکن هستم نرسیدم برم .بعد احضاریه امد برام و یک شخص از من شکایت کرده بود که 20هزار دلار پ...
موضوع قرار نهایی
سلام. برای من تصمیم نهایی صادر شده مبنی بر توهین و جریمه 7 میلیون تومان به صندوق دادگاه سوالم این است که ِآیا اگر با فردی بحث کنیم و منجر به توهین آن فرد به ما شود که ما نیز مجبور به پاسخ با لفظ توهین...
نام شاکی
سلام متوجه شدم از من شکایت شده و در سامانه ثنا پرونده را مشاهده کردم چطور بفهمم که چه کسی از من شکایت کرده؟...