مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

با سلام. در شهریور سال 96 یک واحد اپارتمان را خریداری کردم که مبلغ 80 میلیون وام داشت. فروشنده این وام را به نام وام زوجین معرفی کرد و بیان کرد که از کارکرد حساب بانکی خودش داره این وام رو می گیره. و در قرارداد ذکر شد که از تاریخ خرید اپارتمان پرداخت اقساط ان بر عهده ما باشد و اسمی از سود دوران مشارکت در قولنامه برده نشده. ولی بعد از تحویل اپارتمان و مراجعه به بانک متوجه شدیم که این وام ساخت بوده و ایشون به اختیار خودش یکسال وام رو تمدید کرده و دفترچه قسط به ما تحویل ندادن. الان که سند اماده شده مدعی است که ما باید سود دوران مشارکت پرداخت کنیم و سند را به نام ما نمی زنه. لطفا راهنمایی بفرمایید که ایا من باید سود را پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه در قولنامه زمان ذکر نمیکردید، سود دوران مشارکت تا تجویل بر عهده سازنده بود و پس از تحویل بر عهده شما ولی همچان که خودتون ذکر کردید از تاریخ خرید بر عهده شماست و قبل از اون بر عهده سازنده