مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل در زمان مشخص سازنده درب ضد سرقت

سلام، وقت بخیر
اول بهمن 1401 با شخصی برای درب ضد سرقت صحبت کردم و مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان در 4بهمن به حساب ایشون واریز کردم بعد از یک هفته که برای اندازه گیری اومدن تحویل درب رو پانزده روزه اعلام کردن اما مدام به تاخیر انداختن و گفتن 18 فروردین 1402 تحویل میدن ، اگه تا تاريخي که گفتن دربررو تحویل ندادن من چکاری باید انجام بدم،؟
در ضمن این آقا برای یکی دیگه از واحدها چندین ماه قبل درب کار گذاشتن به خاطر اینه درب شبیه به هم باشه به ایشون سفارش دادیم.
ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر سازنده درب ضد سرقت قبلا به شما تاریخ تحویل را اعلام کرده و تعهد به ارائه درب را در آن تاریخ به عهده گرفته است، اما در آخرین مرحله به تعهد خود عمل نمی‌کند، در این صورت شما می‌توانید ابتدا با او تماس بگیرید سپس جهت الزام به اتحادیه یا دادگاه مراجعه کنید و درخواست تحویل درب را دوباره تأیید کنید و بخواهید تا درب را در تاریخ تعیین شده به شما تحویل دهد.

اگر سازنده درب هنوز تاریخ دقیقی برای تحویل درب به شما اعلام نکرده است، شما می‌توانید به او اظهارنامه ای بدهید و سپس دادخواست الزام به تحویل بدهید

در صورتی که سازنده درب قطعاً به تعهد خود عمل نکند و درب را در تاریخ تعیین شده به شما تحویل ندهد، شما می‌توانید از طریق مراجع قضایی مربوطه حق خود را پیگیری کنید و اقدامات قانونی لازم را برای حفظ حقوق خود انجام دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
از طریق اتحادیه نیز قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست الزام به انجام تعهد