مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو از پارکینگ در تصادف منجر به جرح

سلام بنده هفته پیش یه تصادف داشتم با پراید زدم به یه نفر که کنار ماشینش داشت بار خالی میکرد زنگ زدم اورژانس اومد و منتقل شدن بیمارستان
و ماشین هر دو منتقل شد پارکینگ
ایشون از پزشکی قانونی نامه گرفتن و دو تا از انگشتای پاشون شکسته
برای بنده هم پیامک اومده که پرونده در فلان شعبه دادیاری ثبت شد
اما هنوز ابلاغیه نیومده
چون ماشین برای امرار معاش بوده الان باید چکار کنم برای ترخیص از پارکینگ
باید صبر کنم تا ابلاغیه بیاد یا میتونم درخواست ترخیص بدم
اگر میتونم کجا و به چه صورت باید اقدام کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام در وصف عدم اعتراض به نظریه افسر صحنه تصادف ،موجبی به منظور تداوم توقیف خودرو نیست،با ارائه اسناد مالکیت خودرو اعم از سند رسمی و سند انتظامی و کارت ماشین و بیمه نامه و گ‌واهی عدم خلاف ،درخواست رفع توقیف به مرجع قضایی که پرونده مربوط به شما مطروح رسیدگی می باشد،تقدیم نمایید