مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام دوهفته پیش تصادف کردم، پلیس راهنمایی و رانندگی کروکی کشید و راننده مقابل که چپ کرده را مقصر 100 درصد اعلام کرد، ولی ماشین منم به دلیل اینکه تصادف جرحی بود و دست راننده مقابل صدمه دیده بود به پارکینگ منتقل کرد،، الان من چیکار کنم که سریع تر بتونم ماشینم از پارکینگ ترخیص کنم؟؟؟؟ (من مقصر اعلام نشدم ولی ماشینم تو پارکینگ مونده و جواب قطعی از زمان ترخیص به من داده نمی‌شود)

اگر راننده مقابل به کروکی اعتراض کند آیا باز هم روند پرونده را می‌تواند طولانی تر کند؟؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با تایید اصالت بیمه نامه ماشین رفع ترخیص میشه اعتراض ایشان روند پرونده رو طولانی تر می‌کنه ولی در ترخیص ماشین مشکلی ایجاد نمیکنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که اصالت بیمه نامه شما تأیید شود می توانید رفع توقیف کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اعتراض روند را طولانی تر کرده فلذا با تشخیص اصالت بیمه نامه ماشین قابل ترخیص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست ازادی خودرو را به مرجع فضایی مطرح نمایید و خودرو رفع توقیف خواهد شد