مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

با سلام و وقت بخیر.
اگه چند خواهر و برادر برای گرفتن زمین ارثی پدرشون که در تصرف عمویشان هست شکایت کنند و بعد از مدتی یک ورثه فقط از شکایت خودش صرف نظر کنه ولی بقیه وراث شکایت رو پیگیری کنند و در نهایت هم رای به نفع اون ها و تقسیم ترکه صادر بشه، اون شخصی که از شکایت خودش صرف نظر کرده هم در کنار بقیه وراث ارث می بره یا انصراف از شکایت مساوی هست با انصراف از دریافت ارث؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر استرداد دادخواست مانع دریافت ارث ایشان نمیشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر میتواند ارث خود را بگیرد انصراف از شکایت به معنای انصراف از ارث نیست