مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

با سلام
من در یکی از شرکت های گازی در عسلویه کار میکردم (تا 15 خرداد ماه امسال بمدت 19 ماه) شرکت اعلام کرد که توی پروژه مازاد هستید و باید برید خونه البته به ما گفتند که تسویه نکنید و برید خونه به مدت یک ماه بعد برمیگردید به سرکار چون شرکت توی دو تا پروژه برنده شده بود الان از اون موقع تا حالا ما رو دعوت بکار نکردن و الان شرکت دو تا پروژه ی قدیمی داره و دو تا پروژه جدید که برای پروژه های جدید هم نیرو از نفرات شاغل در شرکت فرستاده
حالا سوال من این است که آیا میتونم از اداره کار شکایت برگشت بکار کنم یا اینکه چطور میتونم برگردم سرکارم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا طی اظهارنامه رسمی مراتب را از کارفرما سوال کنید که شما هنوز هم کارگر آن شرکت هستید یا نه
بسته به پاسخ به اظهارنامه میتوان را حل حقوقی ارایه داد