مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیلی دختر همسرم از ازدواج قبلی

باسلام. با خانمی ازدواج کردم که دختری 15ساله دارد و حدود10سال پیش از شوهر اول خود طلاق گرفته و حضانت فرزند خود را دارد. امکان داره مزایای حق اولاد در حقوق من فعال بشه و همچنین میتونم فامیلی خودم رو براش ثبت کنم؟

پاسخ ها :

گرفتن حق اولاد با حضانت فرزند همسر عوض کردن فامیلی فرزند همسر به فامیلی خود گرفتن حق اولاد با فرزند همسر حضانت فرزند همسر حق اولاد