مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام
بنده با همسرم دچار مشکل شده ام در حال حاضر قهر هستیم.قصد در خواست استرداد جهیزیه را دارم و اجرای مهریه!
در سند ازدواج مبلغ 25 میلیون تومان برای سال 95 جهیزیه نوشته شده
سوال : می‌خوام بدونم تکلیف وسایلی که هیچ فاکتوری برایش وجود ندارد
و آنهایی که طی سال های گذشته بعد از ازدواج خریداری شده چه میشود؟!
(بسیاری از آنها با کارت بانکی خودم و یا سفارش از سایت دیجی کالا از پروفایل خودم بوده است!)
آیا این ها را هم میتوانم به لیست اقلام جهیزیه اضافه نماییم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
جهیزیه طبق لیست سیاهه می باشد وسایلی که بعد از ازدواج تهیه شده مشترک هست قاضی در رای مشخص می کند