مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام
من چند سال پیش به دلایل مشکلاتی که با همسرم داشتم از شوهرم جدا شدم. 6 سال بعد از جدایی متوجه شدم می توانم حقوق بازنشستگی پدرم را درخواست کنم. وقتی حقوق برقرار شد و به اداره مربوطه گفتم که می خواهم حقوق چند سال گذشته که اطلاع نداشتم بگیرم گفتند جزو مطالبات می گذاریم ولی بودجه ای در کار نیست. بعدا متوجه شدم کلا قرا ر نیست بدهند. ایا من می تونم شکایت کنم و بگیرم و چطور می توانم .
متشکرم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : به شعبه رهایی از خدمت یا بازنشستگی مراجعه و رفع مانع کنید در صورت اینکه متقاعد نشدی با مراجعه به همکاران وکیل به دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید .