مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان وکالت

با عرض سلام و ادب
فردی که در یک پرونده وکالت دارد و دعوا مختومه شده باشد با حکم عدم استماع، می تواند همان وکالت نامه را در دعوای مجدد همان خواسته وارد کند یا باید وکالت نامه دیگری به ثبت رساند.
این مورد تاثیری در دادگاه و روند رسیدگی دارد یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به تنظیم قرارداد جدید نیست ولی تمبر وکالت باید برای هر دعوا جدا پرداخت شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خیر باید وکالتنامه جدیدی تنظیم گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

بستگی به تنظیم وکالتنامه دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله منعی در این مورد وجود ندارد مگر اینکه در وکالتنامه محدود شده باشد به همین پرونده که در صورت باید وکالت مجدد از ایشان گرفته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت‌نامه مقید نباشد موردی ندارد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر در قراداد الکترونیک وکالت بصورت پیش فرض همه دعاوی ذکر میشود اگر تغییری نداده باشید مانعی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تصویر در روند رسیدگی ندارد در هر صورت اگر از همان وکالتنامه استفاده می شود باید تمبر وکالتی جداگانه‌ای ثبت گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرار داد جدید لازم نیست امابایدتمبرمالیاتی وکیل ابطال شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید وکالت نامه جدید تنظیم گردد مگر اینکه در متن وکالتنامه به شکل دیگری توافق شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منع قانونی وجود ندارد. منتهی اگر در وکالت نامه محدودیتی قید شده باشد نمی‌توان با همان وکالت نامه مجددا اقدام به طرح دعوای جدید کرد اما در کل محل اشکال قانونی نیست.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به وکالتنامه دارد.

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
اگر در متن وکالتنامع مشخصات دعوای قبلی را به صورت دقیق وارد کرده باشد نمی تواند در دعوای مجدد وارد شود اما اگر مشخصات دعوا نوشته نشده باشد می تواند اعلام وکالت نماید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید وکالتنامه جدید ارائه گردد در غیر این صورت وکیل ذی سمت نبوده و وکالت ایشان پذیرفته نخواهد شد و اگر دادخواست یا شکواییه توسط وکیل مطرح شده باشد به دلیل ند اشتن سمت رد خواهد شد.

یک وکیل :

با سلام
نیازی به تنظیم قراردا جداگانه نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که وکالت نامه مقید نباشد منعی ندارد لیکن باید مجددا تمبر باطل کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر در قرارداد وکالت الکترونیک اختیارات لازم را وکیل دارد می تواند در قسمت منضمات شکایت یا دادخواست شماره قرارداد وکالت را ذکر نماید و ثبت می شود . ملاک ابطال تمبر مالیاتی است و قرارداد در سامانه دارایی ثبت می شود .

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله می تواند استفاده کند. تاثیر منفی ندارد

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

می تواند همان وکالتنامه را استفاده کند به شرطی
که موکل راضی باشد