مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن یارانه

باسلام.بنده پدر و مادر پیر سالخورده دارم که چند سال پیش یک وام بنیاد مسکن از بانک تجارت گرفتن که ضمانت آن زنجیره ی می‌باشد الان بمدت چهار ماه یارانه شان را که دارو ندارشان می‌باشد مسدود می‌باشد چون یکی از ضامن‌ها وام رو پرداخت نکرده بارها من به بانک مراجعه کردم میگن باید قسط عقب افتاده طرف که مبلغ بیست میلیون پرداخت کنی بعد میتونی شاکی شوی ما هم نداریم خواهشاً راهنمایم کنید که چکار کنم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وام گیرنده متعهد به پرداخت اقساط وام است و باید اقساط را پرداخت کنید.
بانک با وام گیرنده طرف حساب است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون وام گیرنده مسئولیت خواهد داشت
و وام گیرنده باید اقساط معوقه را پرداخت نماید و سپس دادخواست مطالبه وجه را اقامه نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اقساط معوقه را پرداخت نماید

سپس دادخواست مطالبه وجه را پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق فرمانداری امور یارانه ها پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید شخصی که وام گرفته است مسئول است است و وام گیرنده می بایست اقساط را بپردازد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق قانون وام گیرنده مسئولیت خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چیزی که بانک گفته است کاملا درست است ولی به اداره حقوقی سرپرستی بانک مراجعه کنید و مشکل را درمیان بگذارید امکان قسطی کردن همان مبلغ نیز وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره حقوقی سرپرستی بانک مراجعه کنید و مشکل را بیان کنید تا به شما کمک کنند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای وام گیرنده ارسال بفرمایید ...

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر وام گیرنده مسئول است پس از پرداخت دادخواست مطالبه وجه رو مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وام گیرنده مسئول پرداخت میباشد و بعد ضامنها پس از پرداخت می توانید به طرفیت وام گیرنده دادخواست دهید با رییس بانک رایزنی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وام گیرنده و ضامن هر دو مسئولیت تضامنی دارند و باید اقساط وام را پرداخت کند اگر ضامن مجبور به پرداخت شد بعداً می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله وبعدا میتوانید مطالبه وجه کنبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی اقدام به ارسال اظهارنامه جهت این امر به انجام برسانید. در صورت عدم افاقه می توانید دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا منتج به آزادسازی یارانه پدر و مادر شما شود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مسئول پرداخت وام گیرنده می باشد وام را پرداخت نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وام گیرنده و ضامنین مکلف به پرداخت هستند.‌

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
با توجه به اینکه وام گیرنده متعهد به پرداخت اقساط می باشد شما می توانید ابتدا مبلغ اقساط عقب افتاده را پرداخت کنید سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
با توجه به اینکه وام گیرنده متعهد به پرداخت اقساط بوده شما باید ابتدا اقساط عقب افتاده را پرداخت نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر پرداخت وام را ضمانت کرده اند ، در صورت عدم پرداخت متعهد اصلی ، ضامن ها مجبور به پرداخت هستند و پس از پرداخت می توانند به متعهد اصلی رجوع کنند .

یک وکیل :

با سلام
وام گیرنده پدر و مادر شما هستند در ظاهر و یکی از ضامنین وام را دیافت نموده ، برای رفع مشکل با سرپرستی بانک در تعامل باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه به همین صورت است که به عرضتان رسانده اند متاسفانه بعد از پرداخت اقساط می توانید دادخواست مناسب تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مفاد قرارداد تنظیم شده با بانک ملاک عمل است .

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام. از هر کس ضامن شده اید از وی به طریق طرح دادخواست حقوقی شکایت کنید‌

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

باید اقساط را بپردازید و سپس طرح دعوی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا ابتدا باید پرداخت وسپس اقدام نمایید ویا انکه دادخواست الزام به ایفا تعهد و پرداخت اقساط را مطرح نمایید