مشاوره حقوقی رایگان - زدن موتوری به یه سالمند و فرار کردنش

سلام چهار روز پیش تقریبا سره یه چهار راه یه موتوری به پدرم زده و فرار کرده از طریقه دوربین یه مغازه موتوری معلومه اما شماره پلاک تار نشون میده پلیس ها کار ما رو پیگیری نمیکنن و دوربین مغازه ها رو چک نمیکنن آیا راهی هست تا شماره پلاک رو از اون دوربین ضعیف در بیاریم یا خیر البته یه آقایی شماره پلاک رو نوشته اما پلیس میگه اشتباهه خواهش میکنم بگید تکلیف ما چیه پدرم از کار افتاده استخوان دستش شکسته و بدنش آسیب دیده حالا چیکار کنیم براش لطفا کمک کنید و راهی جلوی پا مون بزارید ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دادسرا مراجعه کنید و علیه صاحب پلاک شکایت تصادف منجر به جرح شکایت کنید.

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : می شود از طریق صندوق بیمه حوادث رانندگان استفاده کرد کار سختی است ‌بایستی شخص واردی دنبال کار باشد . و زمان بر. است