مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

من مدت 1ساله که ازدواج کردم. یکی از شروط ضمن عقد پرداخت نفقه 500دلار امریکا در ماه بوده. چون میخواستیم امریکا زندگی کنیم. این رو در عقدنامه قید کردیم و نوشتیم چون زوجه کار خودش رو ول میکنه و به امریکا میاد من این مبلغ نفقه رو هرماه میدم
اما الان برگشتیم ایران و محل زندگی دایممون ایرانه و ایشون هم برگشتن سر کار خودشون با همون درامد قبلی.
برای من بسیار سخته که درامد ریالی داشته باشم و معادل دلاری نفقه بدم. و این مقدار اگرچه سال پیش در امریکا فقط 5درصد درامد من در امریکا بود اما الان بیشتر از 50درصد درامد من در ایرانه و دیگه پولی برام نمیمونه که سایر مخارج زندگی رو پرداخت کنم.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به تعهدی که دادید ملزم به ایفای آن هستید مگر اینکه توافق جدیدی کنید