مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت از دولت

سلام. من چند سال پیش یک کارگاه کوچک داشتم و به مرور زمان با توجه به شرایط اقتصادی کشور و کسادی کارگاهم رو از دست دادم. 3 ساله که فشار زیاد روی اعصابم اثر گذاشته و هیچ کنترلی روی آن ندارم و به عزیز ترین هام پرخاشگری میکنم. و این موضوع روی سلامتی من هم اثر داشته و...و...و.. آیا این موضوع قصور در وظایف دولت نبوده. و آیا من میتوانم از دولت ادعای خسارت کنم. ممنون.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر یک سازمان دولتی به طور خاص وظایفی که باید در قبال شما انجام می داده را انجام نداده می توانید اقدام کنید. ولی به طور عام کار خاصی از پیش نخواهید برد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی توانید زیرا شرایط اقتصادی جامعه برای همه اعضای آن نامساعد است و این دلیل قانع کننده ای برای جبران خسارت نیست اگر شخص یا ارگانی به صورت مستقیم در این موضوع دخیل بوده اند در آن صورت می توانید ادعا نمایید