مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام علیه بنده شکایتی شده مبنی بر ادای دین قرض که من در روز جلب متوجه این موضوع شدم و علی رغم اینکه مهلت واخواهی سپری شده بود چون رای غیابی بوده و هیچ کدام از اخطاریه ها و آرای دادگاه به من ابلاغ نشده بود لذا دادگاه تجدید نظر واخواهی من را قبول کردند حال سوال از شما بزرگواران این است که اگر خدای نکرده نهایتا من محکوم به پرداخت شدم خسارت تاخیر تادیه از چه زمانی قابل محاسبه است ؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلب اگر ناشی از رسید عادی باشد از تاریخ دادخواست.
اگر چک باشد از تاریخ صدور چک

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام ؛ چنانچه طلب چک باشد ، از سر رسید و چنانچه مطالبه عادی باشد زمان مطالبه به موجب ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی محکوم به تعیین می شود .