مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی

سلام ، فردی در تلگرام با زدن چندین کانال و گروه وانتشار عکس فیلم در فضای مجازی برای انتقام گرفتن از شخصی اقدام کرده و ویس هایی مبنی بر اینکه از نمی توانم ازشکایت کنم برایم ارسال کرده و از طرفی اکانتش با شماره مجازی و فقط اطلاعاتی که موجود است که این فرد از طرف شخصی اینکارو انجام داده چگونه میتوانم شکایت یا اثبات کنیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای محل شکایت نمایید با تشخیص قاضی موضوع به پلیس فتا ارجاع می شود .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

باید شکایت کیفری مبنی بر اخاذی و انتشار تصاویر خصوصی تنظیم نمایید و حتما با پلیس فتا در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.