مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط وام مسکن مهر فروخته شد

اسلام اینجانب درسال 95 یه خونه مسکن مهر به مبلغ 27میلیون به شخصی فروخته ام که اقساط را پرداخت نماید حال چون وام بنام من میباشد و ضامن هم مال من است ایشان متاسفانه در پرداخت اقساط کوتاهی مینماید و چون در املاک مسکن معامله صورت گرفته فقط قولنامه و برگه فروش وکالتی که در دفترخانه ثبت شده است را دارم
بهتر است شکایت کنم از ایشان یا از ایشان سفته بگیرم خودم پرداخت کنم اگر به بنده پرداخت نکرد سفته ها رو اجرا کنم
در ضمن ملک 2 دست با فروش وکالتی به نفر آخر که قسط نمیدهد فروخته شده است

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ، اخر سر نوشتید ملک دو دست وکالتی فروخته شده. پس سند رسمی بنام شما نیست . اگرچه سوالتون کلی و مبهم هست و لی با توجه به سوالتون میشه گفت یا اخذ سفته و چک و تحریر صورتجلسه مبنی بر به اجرا گذاشتن آنها در صورت عدم پرداخت اقساط کنید یا منتظر باشید ایشون نپردازه بانک به مالک اصلی رجوع کنه و ایشون به ایادی مابعد خودشون که نهایتا همین خریدار محکوم بشه