مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسط وام

سلام و عرض ادب
من و همسرم درخواست وام ازدواج کردیم که واسه هر دوتامون دو تا ضامن خواستن که یکیش باید بازاری باشه و یکیش هم کارمند حقوق بگیر ثابت
وام من که 22 سال سن دارم 220 میلیون تومان هستش و مال خانومم که 24 سال هستش و پدرش کارت ایثار داره که مبلغ وام اون شده دوبرابر که میشه 360 میلیون تومان
قسط وام دوتا وام ما جمعا 5 میلیون و خورده‌ای تومن میشه
و ما اگه اون 360 میلیون رو سپرده بزاریم 6 میلیون و خورده‌ای بهمون سود برمی گردونه
سوال من اینجاس که میشه به جای ضامن همین پول رو سرده همون بانک بزاریم تا از سود همون مبلغ قسط هامون رو کم کنن یا نه؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از بانک مربوطه سوال کنید