مشاوره حقوقی رایگان - شاهد قرارداد

با سلام .من شاهد یک قرارداد خانگی بودم و زیر برگه را امضا کرده ام . و نمی خواهم در دادگاه حاضر شوم .ایا باید حتما و به اجبار چون امضا کرده ام در دادگاه حاضر شوم و اگر نروم دادگاه حکم جلب میگیرد یا اگر نروم مشکلی پیش نمی اید ؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر اجباری وجود ندارد مگر اینکه خودتان بنابر وجدان خویش بخواهید کمکی در جهت روشن شدن حقیقت و جلوگیری از تضییع ناروای حقی نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه به شما ابلاغ بده باید حاضر شوید و اگر حاضر نشوید دستور جلب صادر می شود.
توجه داشته باشید می توانید در شعبه دادگاه حاضر شده ولی شهادت ندهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر به شما ابلاغ بشود شما مکلف هستید که در ‌ مرجع قضایی حاضر بشوید و توضیح بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم از نظر قانونی و هم از نظر اخلاقی وظیفه داری حضور پیدا کنی اگر نه جلبت می کنند