مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

باسلام من دراسفند1400 تصادف کردم وصدمات بدنی من ب شرح زیراست: 1-جراحت دامیه قسمت خارجی ابروی راست 2-سیاه شدگی اطراف چشم راست 3-سائیدگی حارصه پل بینی سمت راست وچپ(جمعادوحارصه) 4-سائیدگی حارصه لب فوقانی راست،بنداول انگشت سوم دست چپ،خلف دست چپ 5-دوسائیدگی (هریک حارصه)ساق چپ 6-سائیدگی حارصه خلف پای چپ 7-شکستگی ران درناحیه قسمت میانی،فوقانی وتحتانی که تحت تعبیه کشش استخوان درساق راست وسپس تثبیت داخلی قرار گرفته است(که شکستگی استخوان ران راست درقسمت تحتانی بصورت معیوب التیام یافته است) 8-شکستگی قسمت میانی استخوان زنداسفل ساعدراست که تحت عمل جراحی تثبیت داخلی قرارگرفته است) 9-جراحت حارصه ساعدچپ 10-جوشگاه جرح دامیه باسن راست؛ بعدسپری شدن یکسال درتاریخ 28اسفند1401 شرکت بیمه به من فیش دادکه مبلغ دیه رو نوشته بود (276800تومان) گفت ببر دادسرا ولی هنوز بدستم نرسیده(البته وقتی فیش رو بردم تحویل بدم پرسیدم کی دیه رو میریزین گفت بعدتعطیلات عید) ولی هنوزخبری نشده البته ده روز قبل عید پیش ارتوپد پزشکی قانونی رفتم عکس ران پام رو دیدگفت بایدعمل کنی میله رو دربیاری وقسمت تحتانی رو استخوان مصنوعی پرکنن) آیامیتونم اعتراض بزنم که دیه من به نرخ سال1402 حساب بشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است برای ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مدارت و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه معمولا به نرخ روز است اما تگر ناشی از تصادفات و بیمه نامه باشد بر اساس سقف بیمه نامه میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به اعتراض نیست دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه و به شما پرداخت می گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام برگه پزشکی قانونی مستند رای دادگاه قرار می‌گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت دیه باید به نرخ روز پرداخت شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مبلغ دیه به نرخ روز محاسبه می شود مگر بیمه در سال قبل وجه را به حساب قوه قضاییه واریز کرده باشد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

دیه بر اساس تاریخ پرداخت محاسبه خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باتوجه به این که هنوز در مرحله دادسرا می باشد می توانید اعتراض نماییدو مجدد به پزشکی قانونی معرفی شوید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دیه کلا به نرخ یوم الادا محاسبه میشود چه اعتراض بزنید چه نزنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر
ارجمند محاسبه در این مقال نمیگنجد