مشاوره حقوقی رایگان - دو بیمه

سلام وقت بخیر.من سال 1401 دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و دانشجو معلم هستم، و همچنین تحت تکفل همسرم که نیروهای مسلح هستش،الان سوالم این هست که میتونم هم از بیمه ای ک تحت تکفل همسرم هستم استفاده کنم هم از بیمه ای که برا فرهنگیان هستش ینی از هر دو خدمات درمانی استفاده کنم ؟؟ یا اینکه میتونم کلا از بیمه همسرم بیرون نیام؟؟ ممنون میشم کمک کنید چون خودم احساس میکنم بیمه نیرو های مسلح بهتر باشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ منتها باید در این مورد شرایطی رعایت شود تا مشمول شما شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تحت تکفل هر دو بیمه باشید یکی خود به خود قطع میشود. بهتر است تحت تکفل نیروی مسلح باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره حقوقی مربوطه این مورد را به صورت حضوری پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از میان هردو یکی را انتخاب کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید تحت تکفل هر دو باشید ترجیحا بیمه خودتان را ملغی و از بیمه همسرتان استفاده نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. استفاده فقط از یک بیمه قانونی است. ملاک تحت تکفل بودن بعد از اشتغال با نیروهای مسلح و مقررات آن می باشد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با در نظر گرفتن مبحث بازنشستگی، شما بیمه ی خود را ادامه دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
بیمه خود را صرفا جهت بازنشستگی و سنوات میماند و برای درمان تحت تکفل همسر بیمه نیروهای مسلح باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

استفاده فقط از یک بیمه قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تحت تکفل هر دو بیمه باشید یکی خود به خود قطع میشود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام امکان استفاده از هر دو بیمه وجود دارد و در صورت تمایل می توانید تحت پوشش نیروهای مسلح بمانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند از بیمه پیگیری نمایید.