مشاوره حقوقی رایگان - گرفتگی لوله فاضلاب

با سلام، من در آپارتمانی 12 واحدی زندگی میکنم. لوله فاضلاب حمام ما گرفته که مربوط به 4 واحد میباشد. (دو واحد کنار یکدیگر در طبقه دوم و دو واحد زیرین در طبقه اول) لازم به ذکر است این لوله از پشت بام کشیده شده و در طبقه اول و دوم انشعاب به لوله اصلی دارد. گرفتگی در بین طبقه اول و دوم ایجاد شده که باعث ریزش آب در سقف پیلوت میشود. دو واحد طبقه اول میگویند مربوط به ما نمیشود و هزینه باز کردن لوله فقط مربوط به واحدهای طبقه دوم میشود. باز باید ذکر گردد هر 3-4 ماه یکبار این لوله میگیرد . لطفا مرا راهنمایی کنید. آیا هزینه باز کردن لوله فقط مربوط به دو واحد طبقه دوم است یا مربوط به 4 واحد . حتی این احتمال داده میشود از پشت بام کسی جسمی داخل لوله انداخته باشد چون هر 4 ماه یکبار لوله میگیرد. پیشاپیش از پاسخگویی و راهنماییتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این موارد بهتر است بین ساکنین ساختمان و به‌صورت مسالمت امیز حل و فصل شود