مشاوره حقوقی رایگان - آخرین مدرک تحصیلی

با سلام، اینجانب طبق بند دال تبصره 20 از نیروی شرکتی به رسمی تبدیل وضعیت شدم،در زمان صدور حکم کارگزینی به بهانه خالی نبودن پست چارت سازمانی تخصصی مرتبط با مدرک فوق لیسانسم، مدرک لیسانسم را لحاظ کردند و که چند روز بعد ارتقا مدرک تحصیلی دادند باتوجه به اینکه در طول خدمت فقط یک بار امکان ارتقا مدرک تحصیلی وجود دارد، این کار قانونی بوده یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این مورد را برای اینک به نتیجه بهتری برسید از اداره مربوطه پیگیری کنید به صورت حضوری چرا که رویه های ادارات در این زمینه متفاوت است اگر به نتیجه مطلوب نرسیدید ار طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید