مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در شرکت

سلام
بنده در شرکتی که برادر خانمم ثبت کرده بود اسم من را بعنوان سهامدار شرکت وارد کرد و امضا از من گرفت و مدارک را تحویلش دادم اما بعد چند سال از خانمم جدا شدم حالا بعد از 3 سال بی خبری از برادر خانمم و شرکتش یک آقایی با بنده تماس گرفت و گفت ایشان مدیر عامل جدید شرکت هستند و مدیر عاملی رو به این آقا انتقال دادند اما من بهشون گفتم کلا از همه شرکتش بی خبر هستم حالا این آقا میگوید صورتجلسه خروج از شرکت را امضا کن یا اینکه باید هر چه هزینه برای شرکت کردم را پرداخت کنی در صورتیکه بنده بهش گفتم نه از من امضا گرفتید بابت اینکه شما مدیر انتخاب شدی نه اطلاعی از سود و زیان و سرمایه شرکتش دارم نه اینکه سود سهام من رو به من دادید و هرروز هم زنگ میزنه و آدرس منزل بنده را از برادر خانم سابقم گرفته و میاد در منزل من
ممنون میشوم بنده را راهنمایی کنید چون ایشان ادعای پرداخت هزینه های شرکتش را از من دارند و ادعا دارند که از شرکت خارج شوم سپاسگذاری میکنم اگه بنده را راهنمایی کنید چون هیچ سهمی به من ندادند و الان ادعا دارند که یا امضا کن خارج بشو یا هزینه را بعنوان سهامدار بعد چند سال بی خبری بنده پرداخت کن چگونه شکایت کنم ممنونم

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

با سلام ؛
نوع شرکت را نمیدونم چی هست ولی اگه سهامی باشد مدیر عامل میتواند خارج از اعضای هیٲت مدیره انتخاب شود و سهامدار شرکت هم نباشد و شما سود های قبلی را میتوانید مطالبه کنید چون سود پس از کسر هزینه ها تقسیم میشود و اگر سودی در این چندسال نداشت حتما ورشکسته اعلام میشد .