مشاوره حقوقی رایگان - بیرون اوردن شخصی در کمپ

همسر من ابان 2ساله در کمپ غیرمجازه میتونم بیارمش بیرون یافقط معرف میتونه ک مادر و برادرش هستن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کمپ غیر مجاز است میتوانید از مسئولش شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با دستور قضایی امکان پذیر است همین طور به صورت عادی خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر کمپ غیرمجاز است هیچ معرفی نمی خواهد. شکایت نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای پیگیری دقیق و پاسخی مناسب بهتر است که به شکل حضوری مراجعه بفرمائید تا پاسخی در خور و مناسب را دریافت کنید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر کمپ غیر مجاز است که اصلاً عمل آنها جرم می باشد ضمناخود شما هم میتوانید ایشان را از آنجا خارج کنید