مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالتی خانه

سلام وقت بخیر من سوالمو واسه دفعه دوم میپرسن تو رو خدا جواب بدین
بنده یه خونه که سند ماده 147 داشت رو چند سال پیش بصورت قولنامه ای و وکالت کامل از قبیل قبوض آب و برق و گاز و ساخت و ساز و فروش با هر قیمتی و انتقال قطعی و رهن و اجاره و ثمن و .... خلاصه هر کاری رو بمن تو اون وکالت بلاعزل محضری بمن داد و من سال گذشته واسه اینکه خانمم تو زندگیم بمونه همون وکالت رو بنامش تفویض وکالت بلاعزل زدم الان خانمم طلاق گرفته و علاوه بر خونه و تمام وسایلای که برده و بچمم برده مهریشم اجرا گذاشته تو رو خدا عاجزانه میخوام راهنماییم کنید واسه خونه و وسایلام و بچم که 3 سالشه چکار کنم ؟ من واسه خونه هیچ پولی یا دست نوشته ای به خانمم ندادم تو رو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

پرونده شما نیاز به بررسی دقیق تری دارد لیکن در همین حد که اطلاعاتی را منتقل کردید باید به عرض جناب عالی برسانم که وکالت موصوف که شما به همسرتان تفویض کردید قابل ابطال هست. وسایل هم اگر جزو جهیزیه خانم باشد که متعلق به ایشان هست و در این مورد در رای صادره از دادگاه خانواده تعیین تکلیف شده است در غیر این صورت عمل ایشان سرقت محسوب میگردد. حضانت فرزند هم تا سن 7 سالگی با مادر هست و بعد از آن هم در صورت اختلاف دادگاه تعیین تکلیف خواهد کرد.
موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر در وکالت نامه حق عزل خود را ساقط کرده باشید عملا نمی توانید کاری کنید و در خصوص حق وحقوق محکوم به پرداخت هستید

یک وکیل

هیچی ؛ خود کرده را .....