مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با عابر پیاده که خودش جلوی موتور انداخته و به سکته مغزی کرده مو مقصر صد درصد موتور سیکلت

من باید چه کارم کنم یکی ترک من بوده که شاهده خودشان را جلویی موتور انداخته و موتور هم بیمه شخص ثالث دارد ولی من که به کلانتری بردن چون دماغ شکسته متنی که جلوی من گذاشتم درست نخواندم و امضاء کردم که مقصر صد درصد منم باید چه کار کرد وضعیت مالی خوبی ندارم 18 سال دارم خرجی خواهرم و مادرم هم میدهم پدر هم اعتیاد دارد باید چه کار کرد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به نظریه افسر کاردان فنی اعتراض دهید