مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ایراد رنگ خودرو

قلام دوهفته پیش خودرو 405 مدل 94 خریدم و یک ماه فرصت گرفتم برای سند هنوز سند انتقال ندادم بعداز گدشت یک هفته رنگ ماشین برگشته و سقف و کاپوت عقب و جلو وحتی ستونهای ماشین افتاب سوختگی شدید داره که فروشنده از مواد احیای رنگ استفاده کرده و در موقع معامله اصللا قابل مشاهده نبود بعد از یکی دوبار شستن ماشین کلا مواد خاصیت خودشو از دست دا ه وتاره فهمیدم چه کلاهی سرم رفته خواستم ببینم میتونم برای پس دادن ماشین اقدام کنم یا هزینه رنگ خودرو رو از فروشنده بگیرم یا خیر ممنون میشم زودتر راهنمای کنید تا قبل اتمام مهلت تعویص پلاک اقدام کنم ارادتمند ... هستم .

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارادادتان خیارات راساقط نکرده باشیدبواسطه خیارعیب ارش بشماتعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به جهت تدلیس در معامله اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب مخفی بوده می‌توانید جهت فسخ یا مطالبه ارش دادخواست بدهید