مشاوره حقوقی رایگان - تحت تکفل مادر

فرزند پسر چطور تحت تکفل مادر میشه؟

پاسخ ها :

فرزند تحت تکفل مادر

سوالات مرتبط

تحت تکفل مادر
فرزند پسر چطور تحت تکفل مادر میشه؟...
مستمری
با سلام مادرم تحت پوشش بهزیستی است و از بهزیستی حقوق دریافت میکند به خاطر بیماری برادرم میخواهد برای او دفترچه بیمه تامین اجتماعی تحت تکفل خودش را بگیرد فقط برای درمان /// ایا با گرفتن دفترچه درمانی ت...
کفالت فرزند
سلام، روز بخیر. بنده همسرم سال 1386 فوت کردن و یک فرزند دختر دارم که الان دانشجو هستن. تا الان که 23 سال دارن کنار بنده بودن و الان برای این که بتوانم ایشان را بیمه کنم باید نامه کفالت از دادگاه داشته...
حقوق بازنشستگی متوفی
سلام مادرشوهرم بازنشسته تامین اجتماعی می باشد و نزد ما زندگی میکند شوهر بیماریه لاعلاج دارد و از کار افتاده کلی می باشد آیا بعد از فوت مادر شوهرم حقوقش به شوهرم میرسد یا به دختر مطلقه اش که جدا از ما ...